ANSIODEP® sirop

De primă intenție pentru calmarea stărilor de agitație
a sugarilor și copiilor hiperactivi

BENEFICII

 • Reduce stările de agitație la copii, favorizând somnul
 • Scade nivelul de agitație și hiperactivitate
 • Susține somnul natural, fără a genera somnolență
 • Nu creează dependență

Supliment alimentar cu extracte din plante și îndulcitori naturali

ANSIODEP® sirop are în compoziție o combinație de fitoextracte standardizate cu acțiune calmantă și relaxantă, ce favorizează somnul și reduce stările de agitație a sugarilor și a copiilor hiperactivi. Combinația sinergică de fitoextracte din ANSIODEP® sirop are acțiune dublă asupra organismului, respectiv de favorizare a somnului, în timpul nopții, și de reducere a hiperexcitabilității și crearea unei stări de bine fizice și psihice, în timpul zilei.


Indicat în

 • Tratamentul hiperexcitabilității și hiperactivității, la copii
 • Tratamentul stărilor de agitație
 • Tratamentul tulburărilor de somn

Administrare

 • Sugari 6 luni-1 an: 2,5 ml pe zi
 • Copii 1-3 ani: 5 ml pe zi
 • Copii 3-6 ani: 7,5 ml pe zi
 • Copii 6-12 ani: 10 ml pe zi
 • Adulți: 10-20 ml pe zi
Ca adjuvant în tratamentul tulburărilor de somn, se recomandă a se administra cu 30 de minute înainte de culcare.

Recomandări de administrare

Se recomandă administrarea pe o perioadă de 3 luni sau la nevoie până la remiterea simptomatologiei.

Compoziție*

suc concentrat de prune (Prunus domestica), tei (Tilia platyphyllos)/(2:1), mușețel (Matricaria chamomilla)/(1-2:1), mac californian (Eschscholtzia californica)/(3-4:1), floarea pasiunii (Passiflora incarnata)/(5-6:1), portocală dulce (Citrus sinensis).
* extracte standardizate

ANSIODEP® sirop nu conține zahăr și gluten.

Teiul

Are acțiune calmantă și relaxantă și susține somnul natural. Este folosit cu succes în cazuri de agitație, anxietate și hiperexcitabilitate sau la pacienți cu simptome de somatizare a anxietății. Este foarte utilizat în pediatrie întrucât nu are efecte adverse tipice anxioliticelor de sinteză, cum ar fi dependența, somnolența pe timpul zilei.

Mușețelul

Are acțiune anxiolitică, sedativă și spasmolitică datorită apigeninei, favorizând somnul, la copii. Noaptea induce un somn restaurator, iar în timpul zilei contribuie la reducerea stărilor de iritabilitate și nervozitate.

Macul californian

Acțiunea sedativă și analgezică este datorată protopinei, principalul alcaloid, în timp ce fitocomplexul din macul californian inhibă parțial activitatea enzimelor care degradează endorfinele, stimulând astfel acțiunea biologică a enkefalinelor și beta-endorfinelor.
Studiile clinice au mai demonstrat că extractele hidroalcoolice ale acestuia inhibă degradarea enzimatică a catecolaminelor și sinteza adrenalinei, ca și activitatea dopamin-betahidroxilazei, monoaminoxidazei B și diaminoxidazei, menținându-se un nivel crescut al catecolaminelor în creier, fără a cauza senzație de oboseală la trezire.

Florarea pasiunii

Este eficientă în tratamentul stărilor de agitație. Datorită flavonoidelor și alcaloizilor, are proprietăți sedative, anxiolitice și antispastice.
Studiile indică faptul că poate influența receptorii acidului gamma-aminobutiric (GABA) de la nivelul creierului.

Descarcă prospectul folosind butonul de mai jos:

Descarcă prospect
×