Phytodep protejează
natural copilăria!

Fitoterapia, ramură a medicinei alopate, se dezvoltă și se adaptează continuu la cele mai recente date științifice la nivel mondial privind produsele pe bază de fitoextracte standardizate și utilizarea lor eficientă și sigură. Acum, fitoterapia înglobează cercetări științifice și standarde profesionale înalte ale medicinei herbale.

85% din populația lumii folosește fitoterapia în scop curativ, conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), iar 45% din medicamentele moderne au la bază extracte vegetale active.

Studiile clinice ne demonstrează că efectul terapeutic al produselor din plante de calitate sunt similare celor de sinteză, dar fără efectele secundare ale acestora.

Păstrând standardele înalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilăria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate și nutraceutice, create și dezvoltate prin tehnologii de ultimă generație.

Soluțiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep reprezintă o alternativă de primă intenție, blândă și delicată, dar eficientă, în abordarea tulburărilor funcționale și a patologiei sugarilor și copiilor.

6 cuvinte-cheie pentru o gamă de succes!

Cercetare

Pentru realizarea produselor la cele mai înalte standarde ale fitoterapiei științifice, la centrul Erbozeta se acordă o importanță deosebită investițiilor în cercetare și dezvoltare.

Inovație

Așadar, gama de produse Phytodep are în spate ani de cercetare care au adus o serie de inovații privind ingredientele active și ambalajele inovatoare.

Expertiză

Folosind echipamente de ultimă generație și combinând expertiza unor oameni de știință dedicați, anual se dezvoltă peste 200 de proiecte pentru formule noi adaptate nevoilor piețelor farmaceutice din peste 35 de țări.

Standardizare

Astfel, gama de produse Phytodep conține fitoextracte de calitate standardizate, provenind din culturi de plante controlate.


Siguranță

În afară de standardele înalte de siguranță și calitate care țin de producție, colaborarea cu renumiți oameni de știință și medici în realizarea studiilor clinice susțin atât siguranța, cât și eficiența produselor.

Pasiune

Toată această expertiză stă la baza realizării gamei Phytodep, care, dublată de pasiunea și determinarea unei echipe de profesioniști cu experiență solidă în piața farmaceutică, asigură succesul Dr. Phyto în domeniul fitoterapiei moderne din România.

CINE SUNTEM NOI?


Dr. Phyto s-a născut ca toate lucrurile frumoase din pasiune și dragoste.

Din dragoste pentru copii și părinți, din dragoste pentru profesia noastră, din respect pentru colaboratorii noștri.

Toate acestea, alături de pasiunea unei echipe cu experiență, se reflectă în portofoliul Dr. Phyto, care reprezintă soluții fitoterapeutice inovatoare pentru cele mai frecvente patologii din practica pediatrică.

Ne dorim să construim o poveste frumoasă, în care copiii sănătoși să fie personajele principale, iar noi, alături de dumneavoastră, să punem umărul în a susține o viață frumoasă și liniștită pentru aceștia.

Vă mulțumim că ne sunteți alături în efortul de a crea un viitor mai sănătos și mai fericit pentru cei mici!

×